Grundläggande psykoterapiutbildning

Teaching Excellence

psyklinisk ONLINE PROGRAMMES

Grundläggande psykoterapiutbildning

Kognitiv Beteendeterapi

ANSÖKAN

Kurs start:


14 Sep 2024, 75%
14 Sep 2024, 50%

Studieort

Distans

Längd

18 till 24 månader

Kostnad

138.000 SEK

Grundläggande psykoterapiutbildning

För att anmäla dig till vår grundläggande psykoterapiutbildning, börja med att klicka på knappen "Ansök nu" i vår kolumn till vänster.

Du kommer att omdirigeras till att fylla i vår ansökningsformulär. Här kommer du behöva ladda upp en del intyg som du vill åberopa i din ansökan. Denna anmälan är inte bindande. För att vi ska kunna göra en komplett bedömning behöver alla handlingar ha inkommit till skolan. Du kan också kontakta oss per e-post eller "Kontakta en handläggare" och be om hjälp! Vi finns med dig hela vägen!


När din kompletta anmälan har inkommit till oss så får du ett automatiskt svar på bekräftad inlämning. Vi följer vanligtvis upp en inkommen anmälan med ett inbokat telefonsamtal. Vi påbörjar bedömningen av din ansökan så snart vi tagit emot den och efterfrågar eventuella kompletteringar för att styrka din behörighet. Om din ansökan godkänns så blir du erbjuden en utbildningsplats. Vi kan dock aldrig garantera att du får börja det datum du önskat, detta beror på platstillgång. 


När du valt att tacka JA till din plats så skickar vi en registreringsavgift som motsvarar 5% av totalbeloppet för utbildningen. När vi mottagit denna betalning så är du formellt säkrad din plats på utbildningen och det startdatum som du kommit överens om med skolan. För mer information kring olika finaniseringsalternativ och utbildningskostnad se här.


Kom igång med din kompetensutveckling med psyklinisk!


unsplash